Wat is “Blue Ocean Experience” en wie zijn wij?

Hallo, mijn naam is Nanno Ouwehand, oprichter en directeur van Blue Ocean Experience.

Als mij wordt gevraagd om mezelf professioneel samen te vatten, zou ik u zeggen: een ondernemer met sterke wortels in digitale werkplektechnologie. Ik combineer mijn passie voor ondernemen, techniek en zeilen om jou te helpen persoonlijke successen te behalen!

Technologieën voor werken op afstand en het mogelijk maken dat mensen overal kunnen werken en spelen, zijn grote delen van mijn professionele DNA geweest, gecombineerd met een liefde voor zeilen en avontuur. Ik beëindigde mijn succesvolle carrière in het bedrijfsleven na 24 jaar. Tijdens deze tijd van ervaringen en leren kwam ik tot het besef dat het tijd was om dingen anders te doen. Als je echt wilt groeien en je beste leven wilt leiden, moet je het veranderen, en dat is wat ik deed. Ik heb al mijn passies gecombineerd en er het perfecte bedrijf van gemaakt, waar mijn vrouw en ik werken aan onze favoriete manier van leven: de wereld rondzeilen, terwijl we anderen helpen en op afstand werken.

Met trots presenteer ik: Blue Ocean Experience! Hét bedrijf dat uw zakelijke bijeenkomsten, coaching en training naar een hoger niveau tilt. We forceren onze eigen “Blue Ocean” waarbij we je weghalen van je standaard event- en vergaderlocaties en je meenemen op het water waar alles open, puur en verbonden is met de natuur. Het is een inspirerende omgeving waar je meer kunt bereiken, de volgende stap kunt maken met je team of klanten en hoogwaardige diensten zoals coachingsessies aan je klanten kunt leveren. Het wordt een echte ervaring!

Dit alles gebeurt op een exclusieve comfortabele zeilcatamaran. Onze Excess-catamarans kantelen of schommelen u niet tijdens het zeilen, maar kunnen u de sensatie van prestatiezeilen geven. U zult zich zowel in de boot als op het dek op uw gemak voelen, waar u rond kunt lopen en uw geboekte sessie kunt beginnen. Onze zeer mooie catamaran van het merk Excess biedt plaats aan maximaal 12 personen, afhankelijk van het door u gekozen sessietype, en is voorzien van faciliteiten zoals een presentatiescherm en internetverbinding. Als u bij ons boekt, passen wij uw evenement aan uw behoeften aan en maken er een ervaring van.

Tegenwoordig is het belangrijk dat we nog meer zorg dragen voor de mensen met wie we werken en onze omgeving, vooral omdat bedrijven zich inzetten om milieuvriendelijker te worden. Het businessmodel van Blue Ocean Experience is gericht op een CO2-neutrale voetafdruk en op het stimuleren van een circulaire economie. We respecteren de natuur en varen zoveel mogelijk, waardoor de CO2-uitstoot (bijvoorbeeld ons motorgebruik) tot een minimum wordt beperkt, wat we altijd zullen compenseren via zorgvuldig geselecteerde oceaangezondheidsprojecten. Wij willen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, terwijl u voor u en onze gasten een mentaal positieve omgeving kunt creëren en wij werken samen met lokale ondernemers.

Wij hopen dat u hiermee kunt zien wie wij zijn als bedrijf. Mocht u vragen hebben of een intake willen doen, neem dan gerust contact met ons op.

Unique, inspirational, en exclusive, dat is onze missie!

Groeten,

Nanno, Blue Ocean Experience

 

Voor meer informatie over mij kun je hier mijn LinkedIn-profiel bekijken.